Rehellistä palautetta :)

Aina ei kuva tosiaan onnistu ensimmäisellä yrittämällä. Johtuu usein siitä, että tutun ihmisen on helpompi hahmottaa joku huonostakin kuvakulmasta tai huonona päivänä otetusta valokuvasta… Itse kun näkee henkilöstä vain ne pari otosta ja jos ne ei satu olemaan juuri piirrettävän näköisiä ja oloisia kuvia, niin pieleen menee. Näin kävi nyt.
Siksi laitankin aina luonnoksen kommenteille, jotta asiakas saa nähdä ja ilmoittaa jos henkilöä ei tunnista. Arvostan myös siksi rehellistä kommentointia – jos kuva ei ole näköinen, niin se kuuluu sanoa. Niin ei jää ainakaan harmittamaan. Asiakashan sen parhaiten tietää, onko kuva näköinen, itse olen vain niiden muutaman saamani valokuvan luoman mielikuvan varassa.

Onneksi tähän asti on ollut rohkeita asiakkaita ja he ovat luonnoksen nähtyään myös yrittäneet kuvailla mikä heistä ei toimi. Usein tilanne on helpoin korjata, jos vain löytyy lisää valokuvia.

Vuosien saatossa on tullut yksi taulu, joka jätettiin asiakkaan kanssa yhteisestä päätöksestä kesken, kun näköisyyttä ei vaan alkanut tulla. Joidenkin kanssa on tarvinnut käydä neljä vedoskierrosta, mutta suurin osa rupeaa asettumaan toisessa vedoksessa. Jos ei mitään korjattavaa ole, niin se herättää huolestumista itsessäni… että näinköhän meni kerralla niin nappiin.

Jätä kommentti